Afiliere Altex – In Top

Dupa munca si rasplata.

Acesta ar trebui sa fie titlu articolului. Munca cu font de 20 si rasplata cu font de 10. Pentru ca pana la rasplata este cale lunga si munca multa.
Am fost putin surprins de de mailul venit de la Cristian Serban, Affiliate Manager la Altex, cum ca am fost primul afiliat din retea ce a atins vanzari in valoare de 1.000.000 ron. Stiam ca sunt in top, insa nicidecum primul.

Trecea de la platforma de afiliere 2parale in care era Altex, la sistemul propriu de afiliere s-a dovedit a fi un lucru util si simplu. Noile functionalitati, accesul usor la statistici, beneficiile pentru afiliati fac din Altex Afiliere un sistem usor de folosit si de incredere.

In mai putin de jumatate de an am reusit sa ating acest prag. 1.000.000 ron vanzari in aceasta perioada..E mult? E putin. Depinde. Pentru unii poate parea mult, pentru altii putin. Depinde din ce unghi privesti. Urmatorul target? Atingerea pragului de 5.000.000 ron tot in jumatate de an. Plauzibil? Cu munca orice tel se poate atinge.

Placut surprins am fost cand aflat ca aceasta onoare vine si cu cadouri pe masura realizarii. Nu e nimic mai frumos decat recunoasterea muncii tale ca afiliat.

Premiile de la LG Romania au fost pe masura rezultatelor.  Un  DVD Player Blue-Ray de ultima generatie si un LG Pocket Photo ( ce ar fi fost util in experienta Africa de Voluntariat) sigur isi vor gasi loc in casa afiliatului de top de la Altex :D.

Premiile primite te indeamna la mai multa munca. Cine stie ce va fi la atingerea pragului de  5.000.000 RON?!

6 Comments

 1. Madalin

  Felicitari! Banuiesca ca vanzarile sunt pe o luna nu? 😀

  • Multumesc Madalin.

   Nu, vanzarile sunt pe toata perioada – adica decembrie 2012- iunie 2013.

 2. MamicaMea.ro

  Felicitari pentru performanta. Am o curiozitate, daca rezultatele sunt in urma utilizarii adwords ca mediu de promovare sau ai folosit alte tehnici

 3. Am o intrebare, daca nu te superi: stii cumva de ce nu se mai aproba comisioane din octombrie incoace la ei? Multumesc anticipat.

  • Din cate stiu, nu mai este o persoana dedicata care sa se ocupe de proiect si este putin depasita!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Altex Afiliere - Pagina 70 - [...] de un milion lei in platforma Altex. Lupta a fost destul de stransa, dominata de afiliatii CPC, dar castigata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.